saltar al contenido principal

Evento finalizado - ¿Se ha perdido este evento?

Eche un vistazo a los próximos que hemos seleccionado.Si desea conocer los detalles de eventos anteriores, desplácese hacia abajo.
Otros eventos de ese organizador
Cargando...
 
 
Otros eventos de esta categoría
Cargando...
 
 
Eventos Recomendados
Cargando...
 
 

Mecal Balears | 3ª Jornades Professionals Cinematogràfiques a Palma

evento terminado

Mecal Balears | 3ª Jornades Professionals Cinematogràfiques a Palma

De Gratuito

Ubicación

Fecha

Oct 26 2020 11:00 - Oct 28 2020 19:00

Descripción

El 26, 27 i 28 d'octubre tindrà lloc a Palma la 3a edició del Mecal Balears, un esdeveniment que donarà cita a experts locals, nacionals i internacionals de la indústria audiovisual, amb activitats gratuïtes dirigides tant a professionals i estudiants del sector audiovisual com a centres educatius i públic en general.

A causa de la reducció d’aforaments com a mesura anti-COVID-19 i per assegurar l’entrada a les activitats gratuïtes obertes al públic en general, recomanem reservar la teva entrada mitjançant la plataforma Billetto



| RESERVA EL TEU LLOC AL MECAL BALEARS |

Activitats amb inscripció previa per reservar el teu lloc:

DIMARTS 27 D’OCTUBRE

10:00h a 11:00h | Xerrada sobre estratègies de distribució de projectes cinematogràfics a festivals de cinema internacionals amb Valérie Delpierre i Sandra Lipski.

Centre Cultural La Misericòrdia


Masterclass amb la productora Valérie Delpierre i la directora de festival Sandra Lipski sobre l’estratègia de festivals i mercats internacionals i la difusió de les obres més enllà de les nostres fronteres.

Valérie Delpierre
(Inicia Films), productora de pel·lícules d’èxit com Estiu 1993 de Carla Simón (guanyadora de 3 premis Goya, i 5 premis Gaudí) i Las niñas de Pilar Palomero estrenada a la Berlinale i guanyadora de la Biznaga d’or a la millor pel·lícula espanyola al Festival de Málaga; així com del curtmetratge Los desheredados de Laura Ferrés, guanyador del premi Leica Cine al Festival de Cannes i del Goya i el Gaudí al millor curtmetratge.

Sandra Lipski,
directora del Evolution Mallorca International Film Festival i fundadora de l’empresa The Festival Key dedicada a ajudar cineastes a dissenyar una estratègia de festivals.

Activitat en col·laboració amb Evolution Mallorca International Film Festival.

........

19:00h a 21:00h | Preestrena exclusiva: CONOFEST – I(S)FF
Sala d’actes de l’Arxiu del Regne de Mallorca


Avançament en exclusiva de les pel·lícules que formaran part del CONOFEST – International (Short) Film Festival, un festival de pel·lícules de curta duració dirigides i/o escrites per dones, que tendrà aquest any la seva primera edició a la plataforma de streaming Mujeres de Cine.

Running Home

Documental, 30’, Canadà, Espanya, Algèria, Estats Units, 2019
Direcció: Michelle-Andrea Girouard

Período

Ficció, 15’, Xile, 2018
Direcció: Danissa Angulo

GNT

Animació, 5’, Austràlia, 2020
Direcció: Sara Hirner & Rosemary Vásquez-Brown

Fatiya

Ficció, 19’, França, 2018
Direcció: Marion Desseigne

Benidorm 2017

Ficció, 22’, Espanya, 2019
Direcció: Claudia Costafreda




DIMECRES 28 D’OCTUBRE

17:00h a 19:00h | Taula Rodona “Possibilitats de la Realitat Virtual aplicada al turisme de les Illes Balears” amb Josep Hernández, Elena Navarro, Rolando Garcia i Lucía Escribano. 
Sala d’actes de l’Arxiu del Regne de Mallorca


Taula rodona sobre els avantatges de l’ús de la realitat virtual aplicada al sector turístic entre professionals de la realitat virtual i representats d’institucions de turisme de Mallorca.

Els ponents que participaran en aquesta taula són: el productor mallorquí Josep Hernández de CG Pills, el responsable del desenvolupament de negoci en innovació turística a Eurecat (Centre Tecnològic de Catalunya) Rolando Garcia, la directora de la Fundació Mallorca Turisme Lucía Escribano i la regidora de Turisme de l’Ajuntament de Palma Elena Navarro.

+ INFORMACIÓhttps://mecalbcn.org/ca/mecalb...

CONTACTE: produccion@mecalbcn.org


Organizador

Asociación Mecal es el organizador desde hace más de 20 de años del Festival Internacional de Cortometrajes y Animación de Barcelona. También organiza Mecal Baleares y Mecal Air en Barcelona, Palma e Ibiza.

Recinto

Palma de Mallorca

FAQ

  • No he recibido mi entrada por correo electrónico. ¿Qué tengo que hacer?

    Lo primero que debes hacer es revisar tus filtros de spam/basura y tus bandejas de entrada. Tus entradas se envían como un archivo adjunto y algunos servicios de correo electrónico pueden considerarlas spam. Alternativamente, siempre puedes encontrar tus entradas en tu cuenta de Billetto a la que puedes acceder desde un navegador o en la app de Billetto. Si necesitas más ayuda con esto, consulta este artículo.

  • Quiero cancelar mi entrada y recibir un reembolso. ¿Qué tengo que hacer?

    Los reembolsos quedan totalmente a discreción del organizador del evento, y debes ponerte en contacto con este para saber las opciones disponibles. Para ponerte en contacto con el organizador del evento, simplemente responde al correo electrónico de confirmación de tu pedido o usa el formulario "Contactar al organizador" en el perfil del organizador. Si necesitas más ayuda con esto, consulta este artículo.

  • Me he apuntado en la lista de espera, ¿qué pasa ahora?

    Si se ponen más entradas a la venta, se te notificará (por correo electrónico) a ti y a otros que se han apuntado en la lista. Las entradas se compran por orden de llegada. Para obtener más información, consulta este artículo.

  • ¿Dónde puedo encontrar un enlace a un evento en línea?

    Consulta la página de confirmación de tu pedido o el correo electrónico de confirmación del pedido. Normalmente, el organizador del evento proporciona los detalles en el correo electrónico de confirmación del pedido o puede enviarte un correo electrónico de seguimiento con un enlace al evento en línea. También puedes leer la descripción del evento en Billetto, donde el organizador del evento debe incluir instrucciones sobre cómo unirse al evento en línea. Para obtener más información sobre esto, consulta este artículo.

  • ¿Qué es la garantía de reembolso y por qué la necesitaría?

    La garantía de reembolso te da la seguridad de que, si por circunstancias imprevistas e inevitables no puedes asistir a un evento, podrás pedir un reembolso. Para obtener más información sobre esto, consulta este artículo.

Descubre más
Descubre más