saltar al contenido principal

TALLER DE COACHING - Teixint Equilibri: Roda de la Vida i Sashiko

TALLER DE COACHING - Teixint Equilibri: Roda de la Vida i Sashiko

De EUR 50,00

Ubicación

Fecha

Dic 01 2023 18:30 - 20:30

Descripción

TALLER DE COACHING TRANSPERSONAL

Et presentem un taller innovador, on la introspecció es troba amb la creativitat. Descobreix com la mil·lenària pràctica del Sashiko pot il·lustrar visualment la teva Roda de la Vida, una eina clàssica del coaching transpersonal.

Més Informació

PER QUÈ HAS DE PARTICIPAR EN AQUEST TALLER?

Aquest taller no és només un taller, sinó una invitació perquè facis de tu una prioritat.

COM HO FAREM?

INTRODUCCIÓ AL COACHING TRANSPERSONAL I LA RODA DE LA VIDA

Una eina que explora, les teves emocions, les teves pors, els teus somnis. Treballarem juntes per explorar i conèixer on perds l’energia i que et dona energia i potenciant la confiança en tu mateixa per endreçar els més de 70.000 pensaments que tenim el dia i que el 70% són negatius. Preparada per invertir aquest % i que el 70% siguin positius i sentir-te cada dia millor i més connectada amb tu?

SASHIKO, L’ART JAPONÈS COM A PRÀCTICA MEDITATIVA

Aprèn les bases del brodat Sashiko, fomentant la concentració i la paciència. Cada puntada compta una història, i la teva història és única i especial.

On ho farem: Sira10 (Verdi 85, Barcelona)
Quan: Divendres, 1 de Desembre – 18:30h
Duració: 2h
Valor: 50€
Inclòs: Tots els materials i una sorpresa especial

Organizador

Has experimentat mai aquells dies on els teus pensaments semblen tenir voluntat pròpia, recorrent camins laberíntics sense destí? Dies en els quals et sents alienada del teu propi valor, quan el que era important sembla esvair-se entre la confusió i desitges tornar a definir cap a on vols anar i què vols aconseguir.


La meva missió com coach transpersonal és brindar-te les estratègies necessàries perquè manegis les teves emocions adequadament, atenguis la teva veu interna i, d’aquesta manera, prenguis decisions que t’ajudin a superar els moments complicats i assolir la tranquil·litat i equilibri necessaris per a obtenir les teves metes.


És el moment de reconnectar amb la teva essència, de ser l’arquitecta de la teva realitat. Permet-me acompanyar-te a esculpir l’estil de vida que no només somies, sinó que mereixes.


Engega la revolució personal. Connecta. Creix. Resplendeix.

Recinto

Sira10, C. de Verdi 85, 08012 Barcelona

FAQ

 • No he recibido mi entrada por correo electrónico. ¿Qué tengo que hacer?

  Lo primero que debes hacer es revisar tus filtros de spam/basura y tus bandejas de entrada. Tus entradas se envían como un archivo adjunto y algunos servicios de correo electrónico pueden considerarlas spam. Alternativamente, siempre puedes encontrar tus entradas en tu cuenta de Billetto a la que puedes acceder desde un navegador o en la app de Billetto. Si necesitas más ayuda con esto, consulta este artículo.

 • Quiero cancelar mi entrada y recibir un reembolso. ¿Qué tengo que hacer?

  Los reembolsos quedan totalmente a discreción del organizador del evento, y debes ponerte en contacto con este para saber las opciones disponibles. Para ponerte en contacto con el organizador del evento, simplemente responde al correo electrónico de confirmación de tu pedido o usa el formulario "Contactar al organizador" en el perfil del organizador. Si necesitas más ayuda con esto, consulta este artículo.

 • Me he apuntado en la lista de espera, ¿qué pasa ahora?

  Si se ponen más entradas a la venta, se te notificará (por correo electrónico) a ti y a otros que se han apuntado en la lista. Las entradas se compran por orden de llegada. Para obtener más información, consulta este artículo.

 • ¿Dónde puedo encontrar un enlace a un evento en línea?

  Consulta la página de confirmación de tu pedido o el correo electrónico de confirmación del pedido. Normalmente, el organizador del evento proporciona los detalles en el correo electrónico de confirmación del pedido o puede enviarte un correo electrónico de seguimiento con un enlace al evento en línea. También puedes leer la descripción del evento en Billetto, donde el organizador del evento debe incluir instrucciones sobre cómo unirse al evento en línea. Para obtener más información sobre esto, consulta este artículo.

 • ¿Qué es la garantía de reembolso y por qué la necesitaría?

  La garantía de reembolso te da la seguridad de que, si por circunstancias imprevistas e inevitables no puedes asistir a un evento, podrás pedir un reembolso. Para obtener más información sobre esto, consulta este artículo.

Eventos Recomendados
Shortcuts
Descubre más