saltar al contenido principal

Evento finalizado - ¿Se ha perdido este evento?

Eche un vistazo a los próximos que hemos seleccionado.Si desea conocer los detalles de eventos anteriores, desplácese hacia abajo.
Otros eventos de ese organizador
Cargando...
 
 
Otros eventos de esta categoría
Cargando...
 
 
Eventos Recomendados
Cargando...
 
 

V!NCLES | Fira dels Vins de Proximitat a Barcelona

Evento cancelado

V!NCLES | Fira dels Vins de Proximitat a Barcelona

De EUR 12,00

Descripción

Dels creadors de l’ElectroVi arriba V!NCLES, la Fira de Vins de Proximitat!

Proximitat, ecologia, sostenibilitat, relacions humanes, professionalitat, producte de qualitat i logística de futur. Aquests són els pilars que han definit durant 12 anys la distribuïdora Sentits Barcelona. Seguint aquests valors neix Vincles.

Una cita que va més enllà d’una fira de vins. Una trobada entre amics i també entre professionals i amants del sector vinícola i de la gastronomia. Un espai on descobrir cellers però també on podràs preparar el teu propi cocktail, assistir a un showcooking de projectes que recolzen la sostenibilitat i la proximitat, descobrir la història centenària del suro i moltes altres sorpreses!

La primera edició serà el diumenge 29 de març, de 11:00 a 20:00, al bEAuTy Food Academy (Carrer del Dr. Trueta 194, Barcelona) on podràs tastar més de 120 vins de qualitat, vermut artesà i cervesa i participar dels tallers (recorda que necessites reserva prèvia, ja que les places són limitades)


INFORMACIÓ

Lloc: bEAuTy Food Academy

Adreça: Carrer del Dr. Trueta 194, Barcelona

Horari: de 11:00 a 20:00

-Gastronomia: Fat Barbies + The Green Spot + Can Recasens

-Contacte: hola@sentitsbarcelona.com

TALLERS

-Showcooking a càrrec de Teòric Taverna Gastronòmica i Gat Blau (12:00-13:00)

Cuina i Sostenibilitat: Pere Carrió del Gat Blau i Oriol Casals del Teòric Taverna, ens presenten el seu model de negoci, la seva proposta de gastronomia sostenible i ho posen en pràctica amb un showcooking amb un mar i muntanya complementat per verdures de temporada

-Cocteleria: descobreix 3 coctels elaborats amb vi i ratafía (des de 16:00, cada hora, duració 45 min.)

-Taller sensorial del suro impartit per l’ICSuro (12:00-13:00 i 16:00-17:00) 


Descarrega Choco: https://signup.choco.com/sentits-barcelona
La app que et permitirá puntar tots els vins de la fira per després comprar el que més t'agradi a DEVICATALÀ: https://devicatala.cat/ca/

IMPORTANT: A l'entrada serà obligatori el pagament en efectiu de 5€ per cada copa "Riedel Degustazione" en concepte de dipòsit, i seran retornats amb l'entrega de la copa a la sortida.


Organizador

Som distribuïdors de vins i persones. Perquè el vi sense les persones que el fan i l’estimen no existiria.

L’ecologia, les relacions humanes, la logística de futur i la professionalitat són els eixos principals què ens defineixen. Treballem amb cellers de proximitat que elaboren vins de qualitat, sostenibles amb el medi i de petita i mitjana producció. Volem donar-vos el millor servei, i volem compartir tot això amb vosaltres i aportant-vos el nostre granet de sorra a casa vostra.

A més, obrim les portes del nostre local al carrer Bailén 88 bis i el projectem com un espai polivalent amb cursos de formació per a professionals del sector, tastos, presentació de vins, sortides a cellers i una recerca continua dins del sector vinícola.

Volem que a Sentits Barcelona hi passin moltes coses

Recinto

bEAuTy Food Academy bEAuTy Food Academy, Carrer del Dr. Trueta, 08005 Barcelona

FAQ

 • No he recibido mi entrada por correo electrónico. ¿Qué tengo que hacer?

  Lo primero que debes hacer es revisar tus filtros de spam/basura y tus bandejas de entrada. Tus entradas se envían como un archivo adjunto y algunos servicios de correo electrónico pueden considerarlas spam. Alternativamente, siempre puedes encontrar tus entradas en tu cuenta de Billetto a la que puedes acceder desde un navegador o en la app de Billetto. Si necesitas más ayuda con esto, consulta este artículo.

 • Quiero cancelar mi entrada y recibir un reembolso. ¿Qué tengo que hacer?

  Los reembolsos quedan totalmente a discreción del organizador del evento, y debes ponerte en contacto con este para saber las opciones disponibles. Para ponerte en contacto con el organizador del evento, simplemente responde al correo electrónico de confirmación de tu pedido o usa el formulario "Contactar al organizador" en el perfil del organizador. Si necesitas más ayuda con esto, consulta este artículo.

 • Me he apuntado en la lista de espera, ¿qué pasa ahora?

  Si se ponen más entradas a la venta, se te notificará (por correo electrónico) a ti y a otros que se han apuntado en la lista. Las entradas se compran por orden de llegada. Para obtener más información, consulta este artículo.

 • ¿Dónde puedo encontrar un enlace a un evento en línea?

  Consulta la página de confirmación de tu pedido o el correo electrónico de confirmación del pedido. Normalmente, el organizador del evento proporciona los detalles en el correo electrónico de confirmación del pedido o puede enviarte un correo electrónico de seguimiento con un enlace al evento en línea. También puedes leer la descripción del evento en Billetto, donde el organizador del evento debe incluir instrucciones sobre cómo unirse al evento en línea. Para obtener más información sobre esto, consulta este artículo.

 • ¿Qué es la garantía de reembolso y por qué la necesitaría?

  La garantía de reembolso te da la seguridad de que, si por circunstancias imprevistas e inevitables no puedes asistir a un evento, podrás pedir un reembolso. Para obtener más información sobre esto, consulta este artículo.

Descubre más
Descubre más