10ª EDICION TALLER ONLINE DE ARROCES SECOS DE CAPA FINA Y MÍNIMOS INGREDIENTES COOK_OBSESSION
10ª EDICION TALLER ONLINE DE ARROCES SECOS DE CAPA FINA Y MÍNIMOS INGREDIENTES COOK_OBSESSION
Fra 25,00 EUR
Online arrangement
Dato
Beskrivelse
Taller online de arroces de capa fina y mínimos ingredientes.
Al adquirir la entrada se os facilitará vía mail un enlace a ZOOM para conectarse el día del taller. Si no fuera así, revisad la carpeta spam de vuestro correo o contactad al correo que aparece más abajo. No es necesario que estéis en una cocina, pero si lo estáis es imprescindible tener una báscula de cocina a mano para alguna prueba que haremos. También se puede asistir desde el salón de vuestra casa u otra ubicación y poner en práctica lo aprendido en otro momento que os sea más cómodo.
La duración aproximada es entre 2h y 2h30'
Para cualquier duda podéis mandar un correo a: cookobsession@gmail.com
Arrangør
De vocación tardía por la cocina pero con mucha pasión, las ganas de mejorar me llevan en 2014 a apuntarme a Le Cordon Bleu, de donde saldré con una sólida base de cocina. Es esa sólida base de cocina la que me permitirá. con los años y experiencia, ir desarrollando un estilo propio, especialmente en el tema de los arroces.
La idea del taller surge de las numerosas consultas que me llegan sobre los arroces. Es entonces cuando empiezo a ser consciente de que mi pasión por los arroces secos y mi conocimiento sobre ellos son de gran utilidad y que puedo facilitar la tarea a todos vosotros compartiendo mi experiencia y explicando lo que no viene en los libros.
INSTAGRAM:
https://www.instagram.com/cook...
PRENSA:
https://www.abc.es/gastronomia...
https://www.lavanguardia.com/c...
https://www.lavanguardia.com/l...
YOUTUBE:
https://www.youtube.com/channe...
FOTOS DE ALUMNOS:
Hjelp - FAQ
-
Jeg har ikke mottatt billetten min på e-post. Hva gjør jeg?
Først bør du sjekke reklame og søppelpost på din e-post. Billettene dine ble sendt som et vedlegg og kan ha blitt sortert som reklame hos noen e-posttjenester. Du kan også finne billettene dine på Billetto-kontoen din, som du har tilgang til i nettleseren eller i Billettos app. Les mer her dersom du trenger hjelp.
-
Jeg vil kansellere billetten min og få refusjon. Hva gjør jeg?
Det er eventarrangøren som kan godkjenne refusjoner, og du bør ta kontakt med eventarrangøren for å diskutere hvilke alternativer som er tilgjengelig for deg. Du kommer i kontakt med arrangøren ved å svare på e-posten med ordrebekreftelsen eller ved å bruke skjemaet "Kontakt arrangøren" på arrangørens profil. Les mer her dersom du trenger hjelp.
-
Jeg har registrert meg på en venteliste. Hva skjer nå?
Hvis flere billetter bli tilgjengelig, får du beskjed (på e-post) sammen med andre som også har registrert seg på listen. Her følger vi prinsippet "førstemann til mølla". For mer informasjon, klikk her.
-
Hvor finner jeg lenkene til netteventer?
Sjekk siden eller e-posten med ordrebekreftelsen din. Vanligvis har arrangøren av eventet inkludert informasjon i ordrebekreftelsen, som sendes på e-post, eller så sender de gjerne en oppfølging på e-post med lenke til netteventet. Det kan også være lurt å lese eventets beskrivelse på Billetto, hvor eventets arrangør beskriver hvordan du deltar på netteventet. For mer informasjon, klikk her.
-
Hva er avbestillingsbeskyttelse, og hvorfor trenger jeg det?
Med avbestillingsbeskyttelse har du rett til å kreve refusjon dersom det skulle oppstå uforventede eller uunngåelige omstendinger som kan komme i veien for din deltakelse på et event. For mer informasjon, klikk her.
10ª EDICION TALLER ONLINE DE ARROCES SECOS DE CAPA FINA Y MÍNIMOS INGREDIENTES COOK_OBSESSION
Fra 25,00 EUR